ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ A’ TAKTIKH
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (8/12, ώρες 18.00 - 21.00)

Σύμφωνα με το καταστατικό και τη σχετική απόφαση του Δ.Σ., καλούνται τα μέλη του Συλλόγου στην Τακτική Γενική Συνέλευση στις 8 Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρες 18.00 έως 21.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολικού συγκροτήματος «Πέτρινα» (Π. Ράλλη 184).

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το ΔΣ του Συλλόγου καλεί όλους τους συναδέλφους να εκτιμήσουν την κρισιμότητα της συγκυρίας τόσο σε πολιτικοοικονομικό επίπεδο με την ολομέτωπη επίθεση της κυβέρνησης σε κοινωνικά κεκτημένα (ακρίβεια, καθήλωση των ονομαστικών μισθών στα μνημονιακά χρόνια, κατάργηση του ΕΣΥ, περικοπή συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και εκπροσώπησης των εργαζομένων, κ.ά.) όσο και στο χώρο της Δημόσιας Εκπαίδευσης με την εφαρμογή ολόκληρης της αντιεκπαιδευτικής της ατζέντας (ελαστική εργασία - μονιμοποίηση, αξιολόγηση εκπαιδευτικών, μέντορες - ενδοσχολικοί συντονιστές, υπονόμευση του παιδαγωγικού κλίματος στη λειτουργία των ΣΔ, κ.ά.).

ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 

Ημερήσια διάταξη: 

  • Εκλογή Προεδρείου της Γ.Σ.
  • Ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Συλλόγου για τρέχοντα θέματα, καθώς και αποτίμηση της πρόσφατης διαδικασίας εκλογής ψευδοαιρετών.
  • Οικονομικός απολογισμός και ψηφοφορία επί του οικονομικού απολογισμού.
  • Διεκδικητικό και αγωνιστικό πλαίσιο -Τοποθετήσεις μελών του Συλλόγου
  • Ψηφοφορία επί των προτάσεων των μελών του Συλλόγου που έχουν κατατεθεί στη Γ.Σ.
  • Ψηφίσματα.

 

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Δημητρακόπουλος Γιώργος Βύρωνας Κουτσώνης