Έντονη διαμαρτυρία του Συλλόγου μας σχετικά με τη μη αποκατάσταση των αδικιών στους οριστικούς πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών της προκήρυξης 1 ΓΕ/2023

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Δυστυχώς, παρά τον μεγάλο αγώνα των αναπληρωτών συναδέλφων μας, τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν και από την Ομοσπονδία για άρση της περσινής αδικίας κατά τη σύνταξη των προσωρινών πινάκων κατάταξης, το ΑΣΕΠ προχώρησε στη σύνταξη των οριστικών πινάκων χωρίς να διορθώσει τις τεράστιες αδικίες σε βάρος των συναδέλφων μας.

Είναι πραγματικά εξοργιστικό, στη σημερινή «ψηφιακή» εποχή, να διακυβεύεται η επαγγελματική κατάσταση εκπαιδευτικών εξ αιτίας «λαθών» για τα οποία, επί της ουσίας, δεν είναι υπαίτιοι οι ίδιοι και να καταδικάζονται έτσι σε παρατεταμένη ανεργία γιατί Υπουργείο Παιδείας και Α.Σ.Ε.Π. αντιμετωπίζουν με ασυγχώρητη αδιαφορία το γεγονός ότι πίσω από τους πίνακες και τα «λάθη» υπάρχουν εκπαιδευτικοί που επί χρόνια προσφέρουν στη δημόσια εκπαίδευση, αστήρικτοι, σε όλη την Ελλάδα καθώς και οι, με πολύ κόπο υπάρχουσες, οικογένειές τους.

Το ΔΣ του Συλλόγου μας καλεί την Πολιτική Ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ να αναλάβει κάθε πρωτοβουλία για την επίλυση του δίκαιου αιτήματος των συναδέλφων μας! Διεκδικούμε τον επανέλεγχο όλων των αιτήσεων, την άντληση της ορθής και κατοχυρωμένης προϋπηρεσίας απευθείας από τον ΟΠΣΥΔ και την κοινοποίηση νέων, έγκυρων και αντικειμενικών αυτή τη φορά, οριστικών πινάκων κατάταξης!

Αγώνας μέχρι την τελική Νίκη!

 

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Δημητρακόπουλος Γιώργος Κουτσώνης Βύρωνας